Anasınıfı Bilgileri

Anasınıfı Bilgileri

Pazarköy Ali Usta İlkokulu Ana Sınıfına ait bilgiler aşağıda sunulmuştur.

17.04.2019 985

Pazarköy Ali Usta İlkokulu bünyesinde okul öncesi yaş gurubuna hizmet veren ana sınıfımız bulunmaktadır. Anasınıfımızda Kadrolu Okul Öncesi Öğretmeni görev yapmaktadır. Anasınıfımızda Eylül ayı sonu itibariyle 57-71 aylık öğrenciler normal eğitim görmektedir. 

Ana Sınıfı Banka Hesap Bilgileri: 

Ziraat Bankası-Rize Şubesi (248)

TR 66 0001 0002 4835 4196 38 5003    

Ana Sınıfı Ödeme Yapmayanlar İçin Mektup Örneğini indirmek için tıklayın.


Okul Öncesi Aylık Ödenmesi Gereken Öz Bakım Ücretlerine Ait Yönetmelikler  

Resmî Gazete 29072 Sayılı. (26 Temmuz 2014). Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği.  

MADDE 18.

b) Özürsüz olarak aralıksız 10 gün okula devam etmeyen çocuğun velisi okul müdürlüğünce yazı ile uyarılır. Bu uyarıya rağmen özürsüz olarak aralıksız 30 gün okula devam etmeyen ve devam ettiği hâlde üst üste iki aylık ücreti yatırılmayan çocukların kaydı silinir. Bu durum veliye yazılı olarak bildirilir.

c) Aylık aidatını zamanında ödemeyen, geçmiş aylardan borcu kalan ve devamsızlık nedeniyle okulla ilişiği kesildiği hâlde okula devam ettirilen çocukların ücreti, veli ile yapılan sözleşme hükümleri çerçevesinde tahsil edilir.  

MADDE 18.

(1) Okul öncesi eğitim hizmeti resmî okul öncesi eğitim kurumlarında ücretsizdir. Ancak çocukların beslenme, temizlik hizmetleri ve eğitim programının uygulanmasına yönelik eğitim materyalleri için ücret alınır. Alınacak bu ücret, ücret tespit komisyonunca nisan ayında tespit edilir.  

MADDE 68.

(1) Okul yönetimi, velilerden alınan aylık ücret için bankalardan birinde hesap açar. Veliler, kendileri ile yapılan sözleşmeye göre EK-2, çocuklarının aylık ücretini her ayın 15´ini takip eden ilk üç iş günü içinde banka hesabına yatırarak dekontunu okul yönetimine teslim eder. Banka olmayan yerleşim birimlerinde aylık aidat, okul yönetimince velilerden belge karşılığında alınır. Okul yönetimince yirmi iş günü içinde bankadaki hesaba yatırılır. Yaz aylarında yapılan eğitimde velilerden o yıl için tespit edilen ve alınan aidat miktarı kadar ücret alınır.

(2) Eylül ayında ücret tam olarak alınır ancak haziran ayında ücret alınmaz. Yarıyıl tatilinde ise aylık ücret tam olarak tahsil edilir. Okula kayıt yaptıran, ancak hiçbir hizmet almadan kayıttan vazgeçen velilere ödedikleri aidat iade edilir.

(3) Aylık ücret, velilerin istekleri dışında topluca tahsil edilemez. Belirlenen ücretin dışında kayıt için velilerden ayrıca ücret alınamaz.

(4) Durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla şehit, harp malûlü ve muharip gazi çocukları ile okul öğrenci kontenjanının 1/10´u oranındaki yoksul aile çocuklarından ücret alınmaz. Bu durumdaki çocuklardan engelli olanlara öncelik tanınır.

(5) Okul öncesi eğitim kurumlarında ücret tespit komisyonunca belirlenen ve velilerden alınan ücretlerden oluşan gelirin harcamasını gösteren tahminî bütçe, eylül ayında hazırlanarak okul müdürünce onaylanır. Onaylanan tahminî bütçe en geç yirmi iş günü içinde e-Okul sisteminde EK-12´ye işlenir.   2018-2019 Eğitim Öğretim yılı aylık aidat bedeline ait Rize Valiliği yazısı.

 

OKUL ÖNCESİ ÜCRETİNE DAİR RİZE VALİLİĞİ YAZILARI

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı aylık aidat bedeline ait Rize Valiliği yazısı.  

 

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı aylık aidat bedeline ait Rize Valiliği yazısı.  

 

 


2017-2018 Eğitim Öğretim yılı aylık aidat bedeline ait Rize Valiliği yazısı.  

 

  


 

İLETİŞİM

Adres:
PAZARKÖY KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ PAZARKÖY MERKEZ KÜME EVLERİ PAZARKÖY HAFIZ ALI USTA ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 230 MERKEZ / RİZE


Telefon
(464) 234 3008


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın