Projelerimiz

Okulumuzda yürütülmekte olan projelere ait bilgiler aşağıda sunulmuştur.

04.03.2019 497

KODLARİZE PROJESİ

Bu proje kapsamında okulumuzdaki öğrencilere kodlama ve yazılım eğitimleri verilmektedir.

DYNED PROJESİ

Bu proje bağlamında kurumumuzun bilişim teknolojileri sınıfında öğrencilerin interaktif dil eğitimi almaları sağlanmaktadır.

AYIN SINIFI PROJESİ

Aşağıdaki kriterler doğrultusunda derse giren öğretmenlerin yaptığı değerlendirme sonucunda, puanların ortalaması alınarak ayın sınıfı seçilmektedir.

1. Sınıfın düzeni (10 puan)

2. Sınıfın temizliği (10 puan)

3. Derse zamanında girme (10 puan)

4. Öğrencilerin kılık kıyafeti (10 puan)

5. Sınıfın genelinin derse hazırlığı (10 puan)

6. Sınıfın ödev ve sorumluluk bilinci (10 puan)

7. Panoların düzeni ve doğruluğu (10 puan)

8. Öğretmene saygı ve davranış (10 puan)

9. Arkadaşlarına saygı ve davranış (10 puan)

10. Dersin işlenişine katılım (10 puan)

BİLİM AYI PROJESİ

Mart ayının ikinci haftası ile nisan ayının birinci haftası öğrencilerin bilimsel süreçlere katıldıkları etkinlikler yapılmaktadır.

DENEYAP PROJESİ

Öğrencilerin stantlarda deneyler yapıp bunları izleyicilere sundukları etkinliklerden oluşmaktadır.

RANDEVULU VELİ GÖRÜŞME PROJESİ

Velilerle birebir görüşmelerin sağlandığı faliyetlerdir. Her veli ile en az iki defa birbir görüşme yapılması planlanmaktadır.

ANLIK DEVAMSIZLIK BİLDİRİMİ PROJESİ

İlk ders öğretmenlerin devamsız öğrencileri okul idaresine bilişim teknolojileri ile bildirmeleri ve okul yöneticilerinin de anlık devamsızlık mesajı göndermeleri sayesinde devamsızlık ve geç gelme sorunu ortadan kaldıran bir projedir.

Adres:
PAZARKÖY KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ PAZARKÖY MERKEZ KÜME EVLERİ PAZARKÖY HAFIZ ALI USTA ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 230 MERKEZ / RİZE